На Франківщині за гарячими слідами затримали 22-річного хлопця, який підстрелив відвідувача бару

До Галицького відділення поліції надійшло повідомлення про те, що у кафе-барі в Бурштині між двома відвідувачами стався конфлікт, під час якого один вистрілив в другого.

_U_6456

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Як з’ясували правоохоронці між двома хлопцями, які відпочивали в барі стався конфлікт. А розпочалося все із банального: потерпілий, 32-річний франківчанин, штовхнув місцевого жителя, що його дуже образило. Під час сутички молодий бурштинець, який перебував в стані алкогольного сп’яніння та уже був раніше судимий, витягнув револьвер і вистрілив в іншого, після чого втік, інформує служба комунікації ГУНП в області.

Прибулі на місце події поліцейські, негайно розпочали пошуки та переслідування хулігана і, невдовзі, затримали його. Ним виявився 22-річний місцевий мешканець, який вже притягався до кримінальної відповідальності. На час затримання зловмисник уже встиг позбутися зброї, викинувши її у водосховище.

Потерпілий доставлений до місцевої лікарні. Йому діагностували: проникаюче поранення черевної порожнини та травму нирки.

Затриманого доставили до місцевого відділення поліції для надання пояснень. Наразі вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

За цим фактом слідчими Галицького відділення поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Досудове слідство триває.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: