Від тяжких поранень пoмeр захисник з Франківщини Микола Вовчук

6 січня в госпіталі Запоріжжя війна забрала воїна-Героя 32-річного Вовчука Миколу Володимировича, який був важко поранений під час бойових дій в районі Гуляйполя в результаті артилерійського обстрілу з боку противника.

Трагічну звістку повідомив сільський голова Дубівської громади Олександр Мухар.

“Вовчук Микола Володимирович народився та жив в селі Цінева Дубівської ТГ. До війни проживав з сім’єю в м.Івано-Франківськ. Микола був справжнім патріотом України, який любив свою Батьківщину, свою родину, та життя. Був вихованим в дусі патріотизму та любові до Бога. На початку війни пішов захищати Батьківщину. На превеликий жаль страшна війна забрала сина, чоловіка, батька, брата, друга, побратима і просто хорошу ЛЮДИНУ. Висловлюємо щирі співчуття родині та всім близьким загиблого ГЕРОЯ, який вічно житиме в наших серцях”,- написав голова.

Як повідомила голова Калуської РДА Zhanna Tabanets, солдат Микола Вовчук, у травні минулого року мобілізований на військову службу та служив розвідником розвідувальної роти.

“Воїн помер 6 січня від отриманих у попередній день поранень, спричинених ворожим обстрілом, під час виконання бойового завдання на околиці села Дорожнянка Пологівського району Запорізької області. Микола Вовчук загинув смертю Героя. Він назавжди залишиться відважним та мужнім воїном. Для усіх нас він став прикладом патріотизму, відваги, самопожертви заради України”,- написала голова РДА.

Чин похорону загиблого Героя ВОВЧУКА МИКОЛИ ВОЛОДИМИРОВИЧА відбудеться в селі Цінева.

Час та дата зустрічі та похорону Героя будуть повідомлені додатково.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.