Була п’яною та під “легкими” наркотиками: у Польщі знайшли непритомну 13-річну українку

Дівчина з України лежала на автобусній зупинці. У польському Слупську Поморського воєводства знайшли непритомну 13-річну дівчину з України у стані алкогольної інтоксикації.

Дівчину знайшли непритомною на лавці на одній із зупинок громадського транспорту у Слупську напередодні новорічної ночі. Побачили її двоє хлопців, які проходили повз. Небайдужі викликали швидку.

Дитину забрали до лікарні, де виявилося, що у неї було понад 1,7 проміле алкоголю. Вона також була під дією “легких” наркотиків пишуть Версії з посиланням на ТСН.

Їй провели детоксикацію. Після цього дівчину виписали додому.

“Випадок із неповнолітньою дівчиною, яка потрапила до реанімації після отруєння алкоголем і наркотиками – найяскравіший приклад передноворічних гулянь. На щастя, нічого страшного з нею не сталося. Протверезівши та надавши їй допомогу, вона пішла додому. У таких ситуаціях поліцію завжди сповіщають”, – каже речник лікарні в Слупську Марцін Прусак.

Справою зайнялася поліція, яка передасть її до сімейного суду.

“Поліцейські встановили обставини події та встановили осіб, які знайшли дівчину. Вони також підготували документ, який передадуть до сімейного суду”, – каже пресофіцер КМП у Слупську Якуб Багінський.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.