Під Мар’їнкою зaгuнув військовий з Рогатина Юрій Іванців

Без батька залишилися троє неповнолітніх дітей, дружина, батьки і брат.

Під Мар’їнкою Покровського району на Донеччині, 26 грудня загинув житель міста Рогатина – 39-річний Юрій Любомирович Іванців. Під час виконання бойового завдання воїн отримав численні поранення несумісні з життям. Сумну звістку повідомила Рогатинська громада, пише ПІК.

“Звістка про війну застала Юрія за кордоном. Тож, не вагаючись, він повернувся додому. І хоч не мав жодного військового досвіду, 9 березня 2022 року став на захист України у складі десантно-штурмового відділення батальйону морської піхоти. Виконував бойові завдання на сході України”, – йдеться у повідомленні.
Мужній воїн, добрий чоловік, любий син, найкращий батько… Людина слова і діла. Таким він назавжди залишиться у пам’яті рідних.

“Рогатинська міська рада висловлює щире співчуття родині з приводу непоправної втрати. Дякуємо Воїну за захист! Царство Небесне нашому герою! Про час зустрічі полеглого захисника та чин поховання повідомимо додатково”, – йдеться у повідомленні.
Довідково: Юрій Іванців народився 29 квітня 1983 року у Рогатині. У 2000 році закінчив Рогатинську ЗОШ №1. Здобув професію інженера-механіка Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу.

Невдовзі, у 2008-му, разом з дружиною Юлією створили молоду сім’ю. Виховували трійко дітей – 10-річного Тараса та 7-річних близнюків Яну і Нелю. Воїн працював головним механіком на ТОВ ВКФ “СКЛО-ПАК”(Склозавод), а з 2013 року заробляв на хліб для сім’ї за кордоном. Як кажуть в народі, Юрій мав «золоті руки». А головне – світле серце.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.