“Чекайте на дуже важкий період”: Макс Гордєєв дав невтішний прогноз щодо ситуації зі світлом

У своєму інтерв’ю таролог розповів, коли в Україні налагодиться ситуація зі світлом.

Відомий екстрасенс Макс Гордєєв дав прогноз щодо ситуації з електропостачанням в Україні. Він зробив розклад таро і заявив, що для повної стабілізації ситуації потрібно близько шести місяців.

Найбільш важка ситуація залишається в Києві та Київській області. Ось що ще він сказав в інтерв’ю Славі Дьоміну:

“Я бачу негативний аспект. Я бачу “прильоти”, які ще, на жаль, будуть в цьому регіоні (Київська область, – ред). Я бачу, що ситуація буде не дуже позитивною десь до двох місяців. Буде то включатися, то вимикатися. Стабільності немає. І знову випадає карта очікування”.

У Києві в найближчому майбутньому варто чекати на “прильоти” з боку окупантів. Це спричинить ще більші відключення електропостачання для споживачів.

“Дуже важка ситуація. І багато що нам не говорять, тому що не хочуть, щоб ця інформація виходила за рамки. Тиждень потрібен, щоб ситуація стала більш-менш стабільною. Якщо не буде ніяких “прильотів”. Але знову проблема в обіцянках людей. Але чекайте дуже важкий період саме в Києві. Карта Місяця говорить про темряву”, – прокоментував Гордєєв.

В цілому по Україні ситуація зі світлом буде стабільною приблизно до початку літа.

“До шести місяців ця ситуація вирішиться. На жаль, сьогодні випадає карта очікування. Проблема не в тому, що ми не можемо усунути неполадки, а проблема в тому, що ми чекаємо, чекаємо виконання обіцянок. Я бачу карту ілюзій. Нам щось обіцяють, але насправді не виконують. Нам допомагають, але поки що немає тих необхідних деталей”, – резюмував Макс Гордєєв.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.