Акція “Обміняй тата на тортик”: у Дагестані родичам загиблих на війні подарували солодощі та квіти (відео)

Місцева влада вирішила заспокоїти сім’ї загиблих та завітала до родичів загиблих окупантів із подарунками.

У Дагестані, що входить до складу Північно-Кавказького федерального округу РФ, родичам загиблих на війні в Україні подарували тортики та квіти.

Відео публікує телеграм-канал “Astra”, створений незалежними російськими журналістами.

Адміністрація Сергокалинського району Дагестану вирішила заспокоїти сім’ї загиблих та завітала до родичів загиблих окупантів із подарунками.

“9 грудня наша країна відзначає День Героїв Вітчизни. Сергокалинський район провів низку заходів, присвячених цьому святу, в тому числі вручення квітів із солодкими презентами сім’ям загиблих військовослужбовців на СВО”, – підписала адміністрація району.

На відео видно, як до дружин, дітей та батьків прийшли представники місцевої влади із солодощами та букетами квітів. Вони висловили співчуття та подякували “за мужність та відвагу синів та чоловіків, які хоробро билися за інтереси Батьківщини”.

Нагадаємо, за даними Генерального штабу ЗСУ, російські окупанти в перших місяцях 2023 року планують провести нову мобілізацію, щоб поповнити поточні втрати на фронті.

За оцінками військового експерта Олега Жданова, там можуть мобілізувати до 2 млн осіб і навіть запровадити воєнний стан. Експерт вважає, що це було б проблемою для українських захисників, проте некритичною.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.