Вагітну затисло в авто: у Польщі біля пункту пропуску в серйозній ДТП постраждало багато українців (фото)

Серед постраждалих є навіть 15-місячна дитина.

На трасі у Польщі поблизу пункту пропуску в Корчовій сталася ДТП, в якій постраждали українці, серед яких – діти та вагітні.

Про це повідомляється на сайті Підкарпатської поліції.Відомо, що учасниками ДТП стали 5 автівок. Попередньо, 56-річний водій BMW не впорався з керуванням на засніженій дорозі, вдарився у захисні бар’єри і відлетів в Hyundai.

Позаду BMW їхав автомобіль Audi, який теж не скоригував безпечну дистанцію й виїхав на праву смугу, де врізався у припарковані там Volvo та Kia.

У результаті ДТП травмовані троє пасажирів Hyundai. Серед них – дві вагітні жінки та 15-місячна дитина. Одну з вагітних затисло в авто. Потерпілу діставали з салону за допомогою гідравлічних ножиць.

Крім цих трьох поранених, яких госпіталізували, до лікарні ще забрали жінку та 7-річну дитину, які їхали в Hyundai.

Усі постраждалі є громадянами України. Поліція повідомляє, що водії були п’яні. На кілька годин автомагістраль А4 у напрямку переїзду була повністю перекрита. Точні причини та обставини події встановлює слідство.

Зазначимо, що наразі у Польщі вирує негода – засніжило, а температура показує мінус. Водіїв закликають бути обережними та уважними.

Нагадаємо, раніше у Польщі в місті Яблонка українець ледь не вмер від переохолодження. Чоловікові надали першу допомогу правоохоронці і відправили до лікарні.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.