Що подарувати батькам на Новий рік 2023: Ідеї корисних та цікавих подарунків для тата і мами

Новорічний подарунок батькам повинен бути не просто приємним. Так ви показуєте свою увагу, любов і ніжність. Особливо цьогоріч важливо подарувати щось таке, що принесе тепло в дім та у серце. ТСН.ua підібрав найкращі ідеї, що подарувати батькам на Новий рік 2023.

Що подарувати батькам на Новий рік 2023: найкращі ідеї для спільного подарунка
Що подарувати татові і мамі на Новий рік 2023, щоб підняти настрій, додати трішки свята в ці похмурі дні, коли за вікном йде війна? Звичайно, завжди можна обійтися певною сумою грошей, адже вони будуть потрібні завжди.

Наразі особливо актуальні саме практичні подарунки на Новий рік. Але якщо ви вирішили все ж порадувати батьків справжнім сюрпризом, краще обирати парні подарунки. Вони чудово підходять, якщо у ваших батьків є однакові бажання чи захоплення.

Щоб не витрачати час на роздуми, що подарувати мамі і татові на Новий рік 2023, скористайтеся нашим переліком з 10 чудових ідей:

Обігрівач або електрокамін — дуже потрібна річ в будь-якому домі, адже літні люди люблять залишатися в теплі, а якщо зима досить холодна, звичайного опалення може не вистачати. Особливо такий подарунок буде актуальним зараз, коли в Україні склалася проблемна ситуація з теплом та електропостачанням через постійні обстріли.
Набір продуктів для святкування Нового року 2023 — екзотичні фрукти, дорогі крафтові сири і різноманітні нарізки стануть досить практичним подарунком. А сьогодні, як ніколи, важливо подарувати батькам трішки казки і свого тепла.
В’язані шарфи і рукавиці — що подарувати на Новий рік мамі і татові, щоб вони відчули вашу турботу і любов? Саме такі парні набори стануть у пригоді в холодну погоду та навіть додатково зігріють, коли в квартирі вимкнеться опалення.
Настільна лампа — за умов війни краще зупинитися на компактному варіанті, який може працювати від USB чи на акумуляторах. В темряві сидіти не надто приємно, а з настільною лампою завжди можна щось зробити по дому.
Робот-пилесос — якщо часто вимикається електроенергія, цей помічник стане незамінним. Адже він може працювати і тоді, коли немає світла.
Два крісла-качалки — якщо батьки люблять проводити свій час за читанням книг, газет чи журналів, тоді такий новорічний подарунок їм повинен сподобатися.
Термочашки — для того, аби прогулянка чи поїздка на дачу стали ще комфортнішими. А ще в термочашках супи, чаї, кава та інші рідини залишатимуться теплими довший період часу. Це важливо в умовах постійного вимкнення електроенергії.
Іменні халати — це практичний і корисний подарунок, який можна використовувати кожного дня.
Електронна книга на двох — не забудьте заздалегідь завантажити в її пам’ять улюблені книги мами і тата. Такі книги легко читати, коли немає світла, адже екран підсвічується. Вибирайте моделі, в яких можна змінити розмір шрифта.
Фотоальбом зі старими фотокарточками — наші мами і тати люблять насолоджуватися спогадами, а тому такий подарунок батькам на Новий рік стане чудовою можливістю показати, що вам також важливі теплі родинні моменти.
Символічні подарунки батькам на Новий рік 2023

Читайте також  У родині ONUKA сталося горе (фото)

Є такі речі, що можна подарувати татові і мамі на Новий рік в якості додаткового сюрпризу до основного подарунку. Вони допоможуть принести трішки тепла і святкового настрою:

ялинка в горщику — вона підійде і в тому випадку, коли ви думаєте, що купити татові на Новий рік, і коли обираєте подарунок мамі, адже її можна пізніше посадити на ділянці, щоб насолоджуватися красою щороку;
якщо ви не знаєте, що подарувати мамі на Новий рік, щоб вона отримала справжнє задоволення, тоді спечіть разом зі своїми дітьми імбирні пряники або печиво за її фірмовим рецептом;
декоративна подушка з кроликом;
магнітики на холодильник — можна у вигляді ялинкових прикрас, з символом Нового року 2023 чи просто в зимовій тематиці;
ключниця або крючок для ключів з символом прийдешнього року;
брелоки з кроликом або на зимову тематику;
дерев’яний “вічний” календар, щоб не потрібно було його змінювати щороку.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.