“Мені так гидко”: Дружина Скичко відмовилася спілкуватися російською мовою після відпочинку в Туреччині

Дружина екс-голови Черкаської ОДА Олександра Скичко, бізнес-вумен Єлизавета Юрушева повністю перейти українською мовою, хоча раніше вважала, що це робити необов’язково. Відповідне рішення вона ухвалила після відпочинку з дітьми у Туреччині.

Про це вона розповіла на своїй сторінці в Instagram.

За її словами, на відпочинку вона зустрілася із громадянами країни-агресорки. Тому вона усвідомила, що не хоче мати нічого спільного з росіянами, включаючи мову.

“Не думала, що канікули дітей і наша з ними поїздка до Туреччини так сильно вплине на мене і я буду їй безмежно вдячна. Знаєте, за що? За те, що вона раз і назавжди відбила бажання говорити російською мовою. На жаль, так, мені для цього рішення знадобилося виявитися поряд з цією мразотною нацією, щоб я зрозуміла, що не хочу мати з ними нічого спільного! Мені так гидко!” – повідомила вона.

“Мені так гидко”: дружина Скичко відмовилася спілкуватися російською мовою після відпочинку в ТуреччиніЄлизавета Юрушева з чоловіком (instagram.com/elizaveta.yurusheva)

Вона заявила, що всі місяці повномасштабної війни нібито жила в іншому світі, оскільки перебувала з дітьми в Європі та переважно спілкувалася англійською чи німецькою мовою. Однак із близькими в побуті вона використовувала російську мову, яка помилково вважала своєю рідною.

Дружина Скичка зазначила, що нібито створюватиме нову себе і виходитиме із зони комфорту для кращих змін.

“Треба вийти зі свого комфортного міхура і змінитися насамперед усередині. А ще я зрозуміла, що в цю відпустку взагалі не розуміла, якою мовою говорю, де живу і що роблю… Тільки після цієї зупинки до мене дійшло, що відбувається з моїм життям і як все довкола мене змінилося”, – поділилася Єлизавета.

Читайте також  “На очах у приголомшених дітей”: Закохана парочка зробила “це” прямо на пляжі

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.