Відомий астролог попередила про переломну подію 1 листопада

Олександра Івашина розповіла, на що слід чекати від останнього осіннього місяця.

Відомий астролог Олександра Івашина зробила розгорнутий прогноз на листопад 2022 року. Вона розповіла про ключові події та особливості місяця. Так, вона стверджує, що 1 листопада о 13:00 за Києвом буде серединна точка між сонячним і місячним затемненнями.

“Основна інформація дня: непередбачуваність подій (в будь – якому варіанті і для кого як – і кращому, і гіршому), спонтанність у волевиявленні і вчинках, яка згодом може зіграти доленосну роль, а може, буде значущою тут і зараз. Серединна точка – це порушення планів. Звичайно, мова не йде про миттєві життєві ситуації. Тут більш серйозні моменти зачіпаються, особливо щодо загальної трансформаційної картини періоду затемнень”, – повідомила Івашина.

Астролог попереджає, що заздалегідь сплановані справи можуть бути скасовані або реалізовані не так, як хотілося б. Не варто сильно про це переживати, так як від вас це не залежить.

“Щось виключно значуще, і також доленосне, що випадає із загального контексту, може трапитися в цей день. Важливо те, що 11 листопада місячні вузли, природний рух яких по зодіаку – ретро, зупиняються в стаціонарній фазі. І це також вихід з-під влади фатальних обставин, коли щось відбувається з волі випадку, щасливого чи ні. Стаціонарність вузлів підсилює дію серединної точки. Тим більше, що еволюційний вузол Раху в з’єднанні з ураном. А серединна точка забарвлена уранічними енергіями в повній мірі – несподіванка, парадоксальність і свобода”, – додала астролог.

Також Олександра Івашина уточнила, що в цей день відмінно підійде для осмислення деяких питань, які давно хвилюють. Також можна проаналізувати своє життя, провести “роботу над помилками”, виправити якісь не дуже хороші вчинки і так далі.

Читайте також  “Мене не пускали до доньки”: з дитячим стоматологом з’явилися нові шокуючі деталі

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.