Прикарпаття втратило на війні ще трьох захисників

Трагічна звістка надійшла в Обертинську, Тлумацьку та Калуську громади.


Так, на сторінці села Тисменичани повідомили, що 22 жовтня на Донеччині захищаючи волю та незалежність України загинув старший сержант ЗСУ Лукач Любомир Васильович.

“Перебуваючи на службі в ЗСУ, він мужньо та з честю виконував свій військовий обов‘язок. Вічна пам’ять відважному сину українського народу, мужньому захиснику та справжньому патріоту! Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким воїна-героя!!!”,- йдеться в дописі.

Крім того, стало відомо про загибель мешканця Обертинської громади Василя Погорілого.

“Загинув захисник із нашої громади – Погорілий Василь. Схиляємо голови у скорботі за нашим дорогим Героєм, який віддав життя за Україну… Співчуваємо рідним та близьким. Світла пам’ять та Царство небесне Василю!”,- йдеться в дописі на сторінці громади.

Крім того, Коломия втратила захисника Ігоря Калина. Сумна звістка прийшла сьогодні, 29 жовтня, в громаду. Захищаючи Україну, загинув Ігор Калин – воїн, розвідник 10-ї гірсько-штурмової бригади.

“Він загинув вчора, 28 жовтня, на Донеччині, виконуючи бойове завдання. Висловлюю щирі співчуття дружині, дітям та всім рідним і близьким Ігоря. Вічна пам’ять та вічна слава нашому захиснику. Про час зустрічі загиблого та похорону повідомлю додатково”,- повідомив голова громади Богдан Станіславський.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.