Популярну співачку без макіяжу не впізнали навіть фанати

Ранок сьогоднішнього дня для обох солісток гурту «НеАнгели» не заладився, тому як з готелю в Дніпрі, де вони зупинилися, їх евакуювали через дзвінок від невідомих, що будівля замінована.

286487_1

Слава і Віка відбулися легким переляком, вони обидві написали у себе на сторінках в Інстаграмі, що їм довелося пережити. Слава Богу, все обійшлося, насправді ніякої бомби в готелі не було, але це анітрохи не змінило настрій дівчат, адже вони були не просто налякані, а ще й не виспалися, передає  Ukr.Media.

Буквально кілька хвилин тому Вікторія поділилася новим Селфі, на якому вона зображена без косметики на обличчі, і підписала його так: «Дорогі друзі, дякую, що хвилюєтеся. Зараз вже все в порядку, адже найстрашніше позаду. Як ми і здогадувалися — це був помилковий виклик, все обійшлося без вибухів і жертв. Постраждали тільки нерви і настрій. Ps виспатися так і не вдалося … «.

Незважаючи на те, що співачку дійсно не впізнати без макіяжу, передплатники постаралися підтримати її теплими словами і написали їй, що відсутність косметики нітрохи не зіпсувала її зовнішності.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.