Поpанену собаку, яку знайшли у Куп’янську забрав до себе італійський тенор Андреа Бочеллі

Собаку на прізвисько Джек, якого знайшли у звільненому ЗСУ місті Куп’янську, взяла до себе родина відомого італійського тенора Андреа Бочеллі.

Пес Джек з міста Куп‘янськ переїхав до Італії і став членом родини Andrea Bocelli, Amos Bocelli.

Про це пише депутат Київської міської ради Олесь Маляревич, який знайшов пса разом з тероборонівцем Юрієм Федоренком.

“Дива трапляються навіть в темні часи. Саме диво трапилось із собакою по імені Джек, який жив в місті Куп‘янськ, опинився в окупаціі, майже втратив слух внаслідок вибухів, мав невелике осколкове позанення на спині, але зберіг свою природню доброту, любов до людей, міцний характер та віру в найкраще.

Ми з Юрій Федоренко знайшли Джека на другий день після звільнення Куп‘янську. Так сталось, що я розповів про Джека своєму американському другу Амеду та брату Taras Malyarevich. Вони періодично відвідують нас та активно підтримують в різних військових питаннях. Я попросив захопити з собою мішечок корму для Джека) Через декілька днів відбулась доленосна зустріч Джека за Амедом, де він одразу запропонував знайти Джеку новий безпечний дім і знайшов! Так почався шлях Джека до Італії, до сім’ї Андреа Бочеллі. Я називаю тепер Амеда хрещеним батьком Джека:)

Ми з Ігор Сільченко довезли до Києва. Паливо для подорожі надали в компанії OKKO Харків, везли на мікроавтобусі який подарували Києву для аеророзвідки мерія міста Тулуза.
В Києві Джека прийняла до себе головний ветеринарний лікар Києва Natasha Mazur та разом командою Центр захисту тварин провели хіруpгічне втручання, видалили зі старої pани на спині осколок, протягом п‘яти днів робили все можливе щоб максимально поправити здоров’я Джека і їм це вдалась.

Читайте також  Лопату і в ліс: на Прикарпатті збирають гриби з-під снігу (ВІДЕО)

Шлях з Києва до Італії це окрема історія, це стало можливим завдяки волонтеру Ира Калина, Тетяні Степаненко та моєму брату Тарасу Маляревичу. Амед та Тарас опікувалися всіма питаннями під час всієї подорожі.

Бажаємо Джеку нового щасливого житя!

Нам всім перемоги!

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.