Керівники німецької розвідки говорять про “оголошення війни” Путіним Заходу – Spiegel

У розвідці ФРН припускають можливість політичних вбивств у Німеччині.

Керівництво німецької розвідки говорять про “оголошення війни” Путіним Заходу.

Керівники Федеральної розвідувальної служби, Управління із захисту конституції та військової контррозвідки застерегли від подальших дій Росії. Вони додають, що політичні вбивства в Німеччині також можливі.

Про це повідомляє Spiegel.

“Дії Путіна є “оголошенням війни всьому вільному, демократичному світу”, – заявив глава Федеральної розвідувальної служби (BND) Бруно Каль.

“Тліюче системне суперництво перетворилося на відкриту боротьбу”, – заявив президент Відомства із захисту конституції Томас Гальденванг.

Обидва керівники відомств виступили на слуханнях у Бундестазі.

Раз на рік парламентський контрольний орган, який зазвичай засідає лише в закритому режимі, збирається публічно і запитує у трьох керівників федеральних розвідувальних служб – BND, Федерального відомства з охорони конституції (BfV) і Служби військової контррозвідки (MAD) – їхню оцінку поточної ситуації, що склалася в країні.

Нагадаємо, колишній віцепрем’єр-міністр РФ Альфред Кох, який останні роки проживає за кордоном, заявив, що президента Росії Володимира Путіна можуть ліквідувати західні спецслужби, використавши сценарій, за яким вбили терориста та лідера міжнародної ісламської терористичної організації “Аль-Каїда” Усаму бен Ладена.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.