Прикарпаття втратило на війні Віктора Вахнюка, Віктора Радецького і Тараса Іваночка

Прикарпаття продовжує втрачати на російсько-українській війні своїх найкращих воїнів-захисників.

Сьогодні, 12 жовтня, у першій половині дня в Снятинську громаду привезуть тіло загиблого бійця Віктора Вахнюка, який героїчно боровся з підступним ворогом та віддав життя за Україну в битві з агресором на Донеччині.

“Просимо снятинчан та усіх жителів громади гідно зустріти та віддати останню шану українському воїну. Схиліть голови у скорботі та щиро помоліться за душу Героя, який віддав своє життя за кожного з нас з вами, за мирне небо над Україною, за щасливе майбутнє своїх рідних та близьких…”, — йдеться в співчутті від імені громади.

Точний час приїзду скорботного кортежу з тілом захисника обіцяють повідомимо додатково вранці.

48-річний Віктор Вахнюк з села Стецева Снятинської громади загинув під час військових дій на Донеччині 6 жовтня.

Був гранатометником, старший солдатом батальйону спеціального призначення «Донбас».

У Дніпропетровській обласній клінічній лікарні імені Мечникова 11 жовтня, від важких поранень, отриманих у бою з російськими окупантами на Донеччині, помер старший солдат родом з Городенківщини Віктор Радецький.

42-річний захисник — родом із села Серафинці Городенківської громади. Боєць отримав важкі поранення 8 жовтня під час артилерійського та мінометного обстрілу, виконуючи бойове завдання. Це трапилося поблизу села Берестове Бахмутського району Донецької області.

На жаль отримані поранення були несумісні з життям.

“Висловлюємо щирі співчуття сім’ї, рідним та близьким нашого Героя, поділяємо горе Вашої сім’ї, та разом з Вами схиляємо голову в глибокій скорботі. На жаль, словами важко загоїти у серці болючу рану втрати”, — йдеться у співчутті від імені Городенківської громади.

7 жовтня внаслідок підриву автотранспортного засобу на протитанковій міні, загинув стрілець-санітар Тарас Іваночко. Тепер йому назавжди 42, повідомив голова Надвірнянської громади Зіновій Андрійович.

Читайте також  Українською кіберспільнотою створено Telegram канал для інформаційного спротиву

“Тарас Іваночко був одним із кращих стрільців. Друзі кажуть, що Тарас — врівноважений та розсудливий, відповідальний та обережний, був прикладом. Він був другом, який завжди допоможе, порадить і підтримає. Це людина із великої літери”, — йдеться у скорботному дописі.

Похорон запланований на сьогодні, 12 жовтня, о 12.00 на вулиці Козацькій, 5.

 

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.