Астролог Влад Росс передбачив ядерний удар у відповідь на Кримський міст

Експерт стверджує, що сьогоднішні події несуть переломний сенс для півострова.

Астролог Влад Росс в ексклюзивному коментарі УНІАН розповів про те, яка доля чекає на Кримський міст після руйнувань 8 жовтня.

“На міст буде постійно падати “бавовна”. Через тиждень цей міст можуть зробити, але він все одно приречений. Україна завдала удару спеціально вранці, щоб ніхто не постраждав, так як вихідний день і мало людей. І якраз до Дня народження Путіна, у якого закачується життєвий шлях”, – сказав Росс.

Також Росс попередив, що Путін і його команда тепер можуть активізуватися, щоб дати “відповідь” на удар по мосту. Може дійти навіть до ядерної зброї.

“Путін після вибуху мосту може застосувати тактичну ядерну зброю. Перш за все можуть постраждати Батьківщина Зеленського – Кривий Ріг, а також Київ, Харків, Миколаїв, Львів і всі мости через Дніпро”, – додав Влад Росс.

Астролог підкреслив, що повернення Криму – це те, що відбудеться 100%. Однак питання термінів все одно залишається відкритим. Це може статися вже в 2023 році.

“Якщо в листопаді буде палацовий переворот, то Крим ми повернемо шляхом переговорів. РФ віддає нам Крим, а з них знімаються санкції”, – додав Влад Росс у коментарі УНІАН.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.