Вата в шоці від втрат: кількість 200-тих та 500-тих катастрофічно зростає

dnr

У так званої армії «ДНР» величезна кількість дезертирів. Морально-бойовий дух бойовиків продовжує падати, зростає тотальна деморалізація особового складу.

Постійні п’янки призводять до конфліктів і бунтів проти «камандірів». Так, цього разу відзначився «9 полк морської піхоти» (місце дислокації – Новоазовськ). Командири взводів 2 і 3 роти напилися і напали на командира полку (позивний «Сибір»), в той час як той бігав біля моря. Хлопці спробували висловити своє невдоволення і в результаті опинилися в «ямі».

Ситуація радикально почала загострюватись ще 19 грудня. Бойовики “ДНР” особливо деморалізовані після бою на Світлодарській дузі. За даними початку тижня, 37 терористів загинуло, ще 52 – були поранені під час бою. Серед загиблих – велика кількість недосвідчених найманців.

Про втрати і моральний дух захисники “русского мира” пишуть у соціальних мережах. Рашист, член Спілки десантників еРеФії Валерій Гратов запевняє, що на тимчасово окупованих територіях – пекло, передає джерело.

“Пока Сашка Захараст не может выйти из запоя, нас долбят по всей линии. Насыпают жестко, Гиви куда-то под шумок пропал. Бойцы деморализованы…, у нас большие потери, из подтвержденного – уже 37 человек погибло и 52 – тяжело ранено, 5 буквально разорвало на мелкие куски каким-то неизвестным снарядом(!)”, – написав він.

Натомість в офіційних зведеннях терористів даних про втрати зовсім немає (ну це зрозуміло чому). Ватажки сепаратистів розповідають про жертви в рядах Збройних Сил України, замовчуючи про забитий морг в Єнакієвому і важких поранених, яких рятують місцеві лікарі. У пабліках сепаратистів багато погрожують помститися Захарченко, Басуріну і іншим “командувачем” за непрофесіоналізм, брехню і вбивство недосвідчених найманців.

Джерела:

http://korrespondent.net/user/66333958/publication/

http://patrioty.org.ua

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: