“Мамо, мене пoхoвaли. Катя нехай добре вчиться”: Ці слова довели українців до сліз

Український поет-блогер Сергій Тітов присвятив свій новий вірш убитим російськими окупантами українцям, тіла яких знайшли у звільненому від загарбників Ізюмі Харківської області.

Вже ні для кого не є секретом, що на всіх окупованих територіях росіяни вдаються до звірств. Про це свідчать масові поховання та тортури цивільних, про які стає відомо після звільнення міст. Так, у звільненому Ізюмі було виявлено одне з найбільших поховань – понад 440 могил. Таким чином, кількість загиблих від рук росіян в Ізюмі може перевищити кількість жертв різанини у Бучі та інших населених пунктах Київської області. І це величезна трагедія всього українського народу.
Український поет-блогер Сергій Тітов присвятив один із своїх нових віршів убитим російськими окупантами українцям, тіла яких знайшли у звільненому від загарбників Ізюмі Харківської області. Ліричний герой твору – невідомий боєць ВСУ, який звертається до матері, щоб та не шукала його.

Зворушливими рядками автор поділився на особистій сторінці в Instagram. Під віршем зібралося вже понад 350 коментарів, у яких користувачі зізнаються, що не змогли стримати сліз під час прочитання.

Ці рядки не могли не відгукнутися у серцях українців, шокованих недавніми фотографіями та новинами зі звільненого Ізюма, де у лісі виявили місце масового поховання жертв російських загарбників.

“Розриває серце “, “Як же боляче “, “Господи, вічна пам‘ять, це біль, сердце розривається на частки”, “Перечитую щоразу. Болить як вперше… “, “Вірш просто крає серце
Біль….”, – написали они.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.