“Моє послання – ми повернемося”: Зеленський висловився про деокупацію Криму та інших територій

Збройні Сили України поступово почали звільняти від російських загарбників населені пункти на півдні та сході країни. Президент України Володимир Зеленський упевнений, що це лише початок і в майбутньому Крим, Донбас та інші землі також будуть деокуповані.

Про це він розповів журналістам у звільненому Ізюмі, передає “Інтерфакс-Україна”.

Глава держави розповів, що люди, які мешкають на окупованих територіях, зокрема на Донбасі та Криму, повинні знати, що Україна їх звільнить, бо жити в окупації Росії понад 8 років – це трагедія.

Зеленський підкреслив, що за цей період багато що могло змінитися, адже війна відбувається не лише зброєю, а й за допомогою медіа. Але попри пропагандистське ТБ, яким Росія атакувала жителів окупованих територій, вони мають знати, що Україна поверне свою землю і своїх людей, адже правда на її боці.

“Моє послання – ми повернемося. Неважливо, що вони чули протягом цих восьми років із пропагандистського ТБ. Це не має значення для нас. Ми знаємо, що правда на нашому боці. Я не знаю, коли це станеться. Ніхто не знає. Ми прийдемо, бо це наша земля та наші люди”, – наголосив президент.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.