Взяла прізвище чоловіка: з’явилися фото з весілля скандально відомої блогерки (ФОТО)

Інстаграм-блогер та підприємиця Саша Пустовіт (sashaabo) вийшла заміж за стоматолога Платона Тарнавського, взявши його прізвище. Весілля пройшло в Івано Франківську, де живе інфлуенсерка.

Для Саші це другий шлюб, пише КПВУ. З 2015 по 2021 рік вона була заміжня за блогером Ігорем Пустовітом, від якого народила двох дітей Данила та Євгена. Пара розлучилася зі скандалом, звинувавши одне одного в аб’юзі.

Про стосунки з Платоном Тарнавським блогерка оголосила восени 2021 року. Напередодні весілля пара відкрила спільний бізнес – клініку естетики тіла. Також у 26-річної Саші є мережа салонів краси.

Нагадаємо, українська блогерка-мільйонник з Гусятина Саша Бо була серед гостей гучної БДСМ-вечірки Олександра Заліска у Будинку вчених у Львові 27 листопада 2021 року у День пам’яті жертв голодоморів. Під час вечірки ведучий дійства Володимир Остапчук опублікував в Instagram фото з підписом “Голодная блогерская туса”, Після резонасного скандалу з учасниками дістйва припинили співпрацю відомі українські бренди.

Фото: instagram.com/sashaabo/

Фото: instagram.com/sashaabo/

Фото: instagram.com/sashaabo/

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.