Так буде! Я це чітко бачу”: астроксперт, бачення якого завжди збувається, поділився з українцями новим прогнозом, щодо війни в Україні

“Ось побачите! Так буде! Я це чітко бачу”: астроксперт, бачення якого завжди збувається, поділився з українцями новим прогнозом, щодо війни в Україні.

Вся Україна зараз повстала проти одного спільного ворога – росію.

ЗСУ до кінця 2022 року звільнятимуть захоплені російськими військовими міста. Одним із перших міст, яке ми будемо вітати – Херсон.

Про це впевнено повідомив екстрасенс Максим Гордєєв. Проте, за його баченням, одразу ж після звільнення міста українці дізнаються про всі ті вчинки, які творили у місті “сусіди”.

“Деякі міста (до кінця року, – ред.) звільнять – так. Деякі – ні. Ви повинні розуміти, що взагалі енергія війни вже закінчилася як така для деяких міст. Ви повинні розуміти, що це – поетапна ситуація. Це не буде так, що там хтось прийде і скаже: “Все!”. Енергетично війна скінчилася. Зараз відчуваю, що ми виграємо повністю”, – підкреслив Гордєєв.

Експерт наголосив, що “сусід” війною проти України хоче зламати український дух, а не лише захопити територію. Екстрасенс закликав українців забути про хейт і не транслювати негатив, коли в країні й так дуже важка ситуація.

Разом до перемоги!

Слава Богу! Слава Україні! Слава ЗСУ!

Фото – скріншот

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.