Астролог зробила несподіваний прогноз для України: Йде велика “чистка” влади

Валентина Віттрок попередила про небезпечні події найближчими днями.

Астролог Валентина Віттрок прогнозує “чистку” парламенту в Україні та радикальний підхід до правління в країні у зв’язку із розв’язаною Росією війною.

Свій прогноз вона опублікувала у Facebook.

“До 25-го серпня вища планета Уран уповільнила свій хід і перед тим, як відправитися у ретроградний рух перебуває пару днів у так званому “стаціонарі”. Нещодавно ми спостерігали стаціонар Нептуна, але Уран проявляє себе зовсім в іншій якості і найбільш різко”, – зазначила Віттрок.

При цьому астролог вказала на включення дуже сильних енергій в боротьбі за незалежність.

“Стаціонарний Уран діє дуже потужно і концентровано! У солярній карті України стаціонарний Уран в з’єднанні з північним місячним вузлом має конкретне відношення до майбутнього, до програми розвитку країни, – додала Віттрок. – Згадуючи класичну уявлення Урана, хочеться сказати, що це, перш за все, технології, незвичайний, оригінальний, несподіваний підхід у розвитку. Якщо згадати, що Україна все ж належала до олігархічної системи правління, то через військові події в країні можлива “чистка” парламенту, депутатів, дуже радикальний підхід до самого правління”.

Також астролог попередила про небезпечні події найближчими днями та припустила можливе загострення інтуїції:

“Стаціонарний Уран може забрати життя знаменитостей через вибухи, інсульти, катастрофи. Але слід пам’ятати, що у кожної сторони медалі є зворотна позитивна сторона – це різке загострення інтуїції аж до ясновидіння. Уран може несподівано подарувати нові ідеї та унікальні здібності”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.