Начальника СБУ у Кіровоградській області знайшли мeртвuм: Перші подробиці

У Кропивницькому знайшли мертвим начальника управління СБУ у Кіровоградській області Олександра Наконечного. Підозрюють самогубство.

Про це повідомляє місцеве видання “Гречка”.

Смерть Олександра Наконечного 21 серпня підтвердили у прес-службі СБУ, а тіло було виявлено напередодні увечері.

“СБУ та ДБР вивчають усі обставини смерті начальника Управління Служби безпеки у Кіровоградській області. Після того, як інформацію буде зібрано в повному обсязі та проаналізовано, ми проінформуємо суспільство. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Олександра Семеновича Наконечного”, – повідомила виданню керівниця прес-служби СБУ Юлія Ткач.

Депутат Кропивницької районної ради Андрій Лаврусь заявив, що начальник СБУ міг вчинити самогубство. За попередньою інформацією, він вистрілив собі в голову.

“Джерела в правоохоронних органах підтвердили інформацію і повідомили подробиці. За попередньою версією полковник перебував за місцем проживання і зробив з пістолета один постріл собі в голову. Від отриманого вогнепального поранення помер на місці”, – пише Лаврус у своєму Telegram-каналі.

Відомо, що Олександра Наконечного було призначено на посаду голови СБУ в Кіровоградській області з 16 січня 2021 року. До цього він два роки служив у контррозвідці та більше десяти в управлінні боротьби з корупцією та організованою злочинністю в Київському управлінні.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.