Усик виконав пісню ”Ой у лузі червона калина” на прес-конференції перед реваншем з колишнім чемпіоном світу Ентоні Джошуа (відео)

Олександр Усик виконав український гімн про боротьбу за незалежність.

Це сталося під час прес-конференції де український чемпіон попередив Ентоні Джошуа, що йому загрожує продовження розгрому, якому той піддався в їхньому першому поєдинку.

Одягнений в традиційний козачий костюм для прес-конференції в середу, об’єднаний чемпіон світу залишився на сцені після бою з Джошуа, щоб виконати пісню “Ой у лузі червона калина”.

З початку повномасштабного вторгнення росії Усик пішов служити військовим добровольцем у Києві.

Проте, пізніше він вирішив, що краще представить свою країну, успішно захистивши титули WBA, IBF і WBO, які він відібрав у Джошуа майже рік тому.

Нагадаємо, бій-реванш Усик – Джошуа відбудеться 20 серпня. Показ бою буде безкоштовним для глядачів на території України. Трансляція буде доступна у розділі «Спорт» на MEGOGO, на інтерактивному каналі «MEGOGO Гонг», а також на регіональних каналах «Суспільного» та на YouTube-каналі Усика – Usyk17. В рамках трансляції користувачі матимуть змогу подивитись бої андеркарду, головний бій та студію.

відео: USYK17

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.