На війні загинув житель Калущини Василь Шевчук

13 серпня у Бахмутському районі на Донеччині, отримавши множинні осколкові поранення не сумісні з життям, загинув військовослужбовець із села Томашівці Войнилівської територіальної громади – Шевчук Василь Васильович.

Пише Голос-Інфо з посиланням на Калуська районна державна адміністрація

Василь Шевчук народився в селі Негівці Калуського району, був доброю людиною, мав 51 рік. Захищаючи Україну, старший сержант Василь Шевчук був водієм у гірсько-штурмовій роті. Загинув смертю Героя, став для всіх нас взірцем відваги та самопожертви заради України, заплатив найвищу ціну за нашу свободу.
Калуська районна державна адміністрація – районна військова адміністрація висловлює щирі співчуття сім’ї та рідним Василя Шевчука. Сумуємо разом з Вами, розділяємо біль непоправної втрати та підтримуємо у годину скорботи:
“Нехай добрий і світлий спомин про Героя назавжди залишиться у пам’яті рідних та друзів, усіх, хто знав його та шанував. Нехай душа загиблого воїна знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають. Вічна слава і пам’ять Герою!”, – йдеться у дописі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.