Донька і син живуть в Україні: ідентифіковано командира РФ, який керує окупантами в Енергодарі

В Україні ідентифікували командира одного з підрозділів армії РФ, який зараз розташований у тимчасово окупованому місті Енергодар Запорізької області. Ним виявився полковник Клименко Вадим Володимирович.

Про це пише Telegram-канал “OSINT Бджоли”, який спеціалізується на деанонімізації російських окупантів. Цікаво, що народився окупант на території України, де досі проживають його колишня дружина та діти.

“Мова йде про 7-у військову базу (в/ч 09332) РФ, місце дислокації – м. Гудаута, Абхазія. Командир – полковник Клименко Вадим Володимирович, 30.09.1970 року народження, уродженець смт Просяна Покровського району Дніпропетровської області. За нашими даними, його колишня дружина, син та донька досі мешкають в Україні, але це не заважає йому особисто давати вказівки обстрілювати міста України”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що до лав російської армії Вадим Клименко потрапив не у 2014 році, а набагато раніше.

“Вже у 1999 році він відзначився на війні у Чечні у складі бригади морської піхоти Чорноморського флоту, після чого проходив службу у 40-й окремій бригаді морської піхоти на Камчатці. Має звання “герой Росії”, – пишуть “OSINT Бджоли”.

Також дослідники дають паспортні дані та адреси реєстрації окупанта.

Адреси реєстрації: м. Москва, вул. Садова-Спаська, буд. 3, корп. 2, к. 1305 (гуртожиток Міноборони РФ); Камчатський край, м. Петропавловськ-Камчатський, вул. Лукашевського, д. 6.

Паспорт РФ 3015 546749 видано Відділ Уфмс Росії по Камчатському краю у м. Петропавловську-Камчатському 20.10.2015.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.