Більш як 20 порaнених, є зaгиблi: в Миколаєві розповіли про наслідки денного обстрілу міста

Російські окупанти обстріляли 5 серпня Миколаїв. Унаслідок цього є загиблі, більш як 20 мешканців постраждали.

Про це повідомив у Telеgram-каналі глава Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім. “Уже більше ніж 10 поранених, тільки в одному місці після обстрілу вдень, є загиблі. Бригади ще працюють. Уважно стежу за судами щодо коригувальників”, – написав він.

Дані підтвердив мер Миколаєва Олександр Сєнкевич. “Площа ураження дуже велика. Постраждали приватні будинки, багатоповерхівки. Є пожежі, значні руйнування та жертви. На місці працюють рятувальні служби”, – написав він.

Як уточнила глава Миколаївської облради Ганна Замазєєва, під обстріл окупантів потрапили мікрорайони Балабанівка та Корабельний. Серед поранених є дитина – хлопчик 13 років. На місці трагедії працюють медики.

Згодом Замазєєва повідомила, що кількість поранених зросла до 22 осіб.

“На зараз уже 22 поранених”, – написала вона у Telegram-каналі Миколаївської обласної ради 5 серпня о 17:21.

Зазначимо, вночі та вранці 5 серпня ворог обстріляв Корабельний район Миколаєва. Відомо про влучання у приватний будинок та пошкодження ще кількох будинків. За попередніми даними військової комендатури оборони Миколаєва, вночі Корабельний район росіяни обстрілювали касетними боєприпасами з РСЗВ, вранці били зі стволової далекобійної артилерії “Піон”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.