Не повелася на пропозицію путіна: “Вона залишається на своїй стороні, як відмовилася від російського громадянства

Не повелася на пропозицію путіна: “Вона залишається на своїй стороні, яку вона обрала після того, як відмовилася від російського громадянства, запропонованого Путіним. Вона поїхала”

Не повелася на пропозицію путіна: стало відомо, до якої країни втекла від війни і де зараз живе 74-річна Софії Ротару.

Продюсер відомої артистки Леонід Дзюник розсекретив, до якої країни вона виїхала з України.

Як відомо, лиш на п’ятий день російсього вторгнення співачка Софія Ротару опублікувала пост в Інстаграм, де заявила, що залишається в рідній країні і перебуває в Києві.
Тоді артистка підтримала українських захисників та засудила ракетні обстріли мирних жителів російською армією. Ця публікація стала єдиною на сторінці Софії Михайлівни після початку війни.

Шанувальники співачки довгий час не могли зрозуміти, куди поділася зірка, і чому вона перестала говорити про вторгнення РФ.

Наступне згадування про війну на сторінці Ротару з’явилося лише через чотири місяці бойових дій.

Ротару відреагувала на події в ТЦ «Амстор» в місті Кременчуг, виставивши в Інстаграм-сторіс свічку з датою події та назвою міста.

Пізніше вона у сторіс також засудила ракетний удар по Вінниці та привітала співгромадян із Днем української державності.

І ось днями продюсер 74-річної зірки розсекретив, що Ротару таки виїхала з України.

У м. Калуш можна отримати засіб для відновлення зору
Зір

Lerbolario Духи для женщин Lerbolario Соленый бриз 50 мл
Rozetka
Леонід Дзюник повідомив росЗМІ, що Софія Михайлівна зараз живе у США. За словами концертного директора, Путін пропонував артистці російське громадянство, але вона відмовилася.

Вона залишається на своїй стороні, яку вона обрала після того, як відмовилася від російського громадянства, запропонованого Путіним. Вона поїхала, мешкає в Америці, але продовжує залишатися громадянкою України. А для тих, хто виріс у Радянському Союзі, вона залишається Ротару, яка заспівала “Я, ты, он, она! Вместе – целая страна”», – прокоментував переїзд співачки в США Дзюник.

Читайте також  Тіна Кароль розповіла, як прожити без чоловіків усе життя

 

Фото ілюстративне, з відкритих джерел.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.