Політики і ЗМІ повідомили про зaгuбель мільярдера Вадатурського під час обстрілів Миколаєва

У ніч проти 31 липня російська армія завдала масованих обстрілів по Миколаєву.

Під час ворожої атаки на Миколаїв загинув український бізнесмен Олексій Вадатурський. Він – власник найбільшої зерноторгової компанії “Нібулон”.

Про смерть Вадатурського у соцмережах повідомляють депутати та бізнесмени.

Про смерть аграрія на своїй сторнці у Facebook пише Ярослав Литвин, депутат Рокитнянянської селищної ради.

Про смерть одного з найбагатших українців повідомляє і колишній нардеп Артем Вітко.

Допис про трагічну загибель Вадатурського з’явився і на сторінці підприємця та політика Івана Чайківського. “Під обстрілами в Миколаєві загинув справжній патріот, Герой України, Людина з великої букви – Олексій Вадатурський. Великої душі чоловік, який фанатично працював, щоб Миколаївщина і вся Україна процвітала, ставала економічно незалежною”, – йдеться у його повідомленні.

Про загибель власника “Нібулон” пише і ексдепутат Миколаївської міської ради В’ячеслав Апанасенко.

Про те, що під час обстрілів Микоалєва загинув власник “Нібулона”, пише місцеве видання “Новини-N”. Про смерть Вадатурського ресурсу повідомило джерело у Миколаївській міській раді.

ТСН.ua наразі перевіряє фнормацію про загибель бізнесмена Олексія Вадатурського. Офіціна влада поки не прокоментувала інформацію, що з’явилася.

Олексій Опанасович Вадатурський народився 8 вересня 1947 року у с. Бенцарі Одеської області. Навчався в Одеському технологічному інституті ім. Ломоносова. Він, зокрема, працював заступником начальника Миколаївського обласного управління хлібопродуктів. 1991-го став генеральним директором сільськогосподарського підприємства “Нібулон”. У червні 2020-го видання “Forbes Україна” оцінило статки Вадатурського в 450 мільйонів доларів.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.