На фронті загинув 28-річний прикарпатець Олександр Кукурба: був майором та начальником розвідки штабу

Вчора, 26 липня, захищаючи небо України, загинув 28-річний Олександр Васильович Кукурба, уродженець села Верхній Вербіж — український військовослужбовець, майор, начальник розвідки штабу 299-ї бригади тактичної авіації Збройних сил України, Герой України.

Пише Голос-Інфо з посиланням на Нижньовербізьку сільську раду

Нагороди Олександра Кукурби:

• звання Герой України з врученням ордена «Золота Зірка» (14 квітня 2022) — за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України.
• орден Богдана Хмельницького II ст. (6 липня 2022) — за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі.
• орден Богдана Хмельницького III ст. (22 березня 2022) — за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі.
“Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого! Це непоправна втрата для усієї України! Вічного польоту, Олександре! Вічна тобі і світла пам’ять!”, — зазначено у дописі.
27-29 липня оголошено днями жалоби у Нижньовербізькій громаді.
Про дату та час прощання з Олександром буде відомо пізніше.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.