Психіатр із США описав стан Путіна

Американський психіатр та професор Каліфорнійського університету Джеймс Феллон після довгого спостереження за очільником Кремля Володимиром Путіним зробив висновок щодо його психічного здоров’я.

Про це йдеться у статті The Insider.

“путін типовий психопат, та ще й з ознаками садиста. Окрім цього, у російського президента ще присутній нарцисичний розлад особистості”,- повідомляє лікар.

Однією з ключових подій для формування психопатії Путіна, як вважає американський професор, став розпад Радянського Союзу, який, зокрема, призвів до створення сучасної незалежної України.

“Це було схоже на травму молодого Гітлера, коли він вважав, що Німеччину віддали перші лідери Веймарської республіки 1918 року наприкінці Першої світової війни. Потім 2011 року Путін став свідком болісної смерті лівійського диктатора Каддафі, що не могло не стривожити його глибинний страх — насильницьку зміну режиму. Все неочевидне розкрилося останні кілька років, а особливо яскраво — останні кілька тижнів до 24 лютого. Путін, як Гітлер, розкрив свою справжню сутність, і стало зрозуміло, що він діє саме як психопат, а не соціопат, і точно не як звичайна людина з поганими схильностями”, – зафіксував він.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.