У Вінниці розпочалося прoщaння із 4-річною Лізою, вбuтою ракетою окупантів. Фото

У Спасо-Преображенському кафедральному соборі родина, друзі та звичайні жителі Вінниці попрощалися із 4-річною Лізою, яка загинула внаслідок ракетного ворожого удару по місту 14 липня. На службу прийшло дуже багато людей.

Дитину поховають на міському цвинтарі у Сабурові. Про це повідомило “Суспільне. Вінниця”.

У цей самий момент мама “сонячної” дівчинки бореться за життя у лікарні. Її доправили туди у дуже важкому стані через велику кількість травм, отриманих внаслідок бомбардування центру міста.

Як повідомляв OBOZREVATEL раніше, 14 липня під час повітряної тривоги російські окупанти завдали ракетного удару по центру Вінниці. Розпочалася масштабна пожежа.

Уже в перший день трагедії стало відомо, що воєнний злочин Кремля забрав життя 23 людей. Серед них були три дитини: маленька Ліза і два хлопчики.

Пізніше виявилося, що мама дівчинки вела її на заняття, що знаходились за кілька хвилин ходьби від місця трагедії, коли почалося бомбардування. Ліза була особливою дитиною – “сонячною”.

Після обстрілу на дорозі залишився лежати закривавлений дитячий візочок. Український військовий, який знайшов тіло дівчинки, не витримав і заплакав.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.