“Пора Колі відповісти за все”: Миколу Тищенка можуть виключити з фракції та партії “Слуга народу”

Народна депутатка Мар’яна Безугла з партії “Слуга народу” повідомила, що буде ініціювати виключення з фракції і з партії свого колеги Миколи Тищенка. З відповідним проханням вона звертатиметься до голови фракції “Слуги народу”.

“Можливо, кілька моїх публікацій стосовно шахрая Моні та Миколи Тищенка могли здатися комусь жартівливими. Але це як бенкет під час чуми. Ці люди, мабуть, не втрачали близьких, вони сміють робити «схеми» на війні, людській надії, горі, а часом, — нерозбірливості. І там питання не тільки про нагородну зброю, це вершина айсберга.

Сьогодні була на допиті в Національній поліції України. Також подаю відповідні депутатські звернення. Крім того, буду звертатися до голови фракції «Слуга народу» щодо розгляду виключення з фракції та партії Тищенка Миколи Миколайовича. У нас багато чудових людей в команді, а це — пляма, потемніла в умовах війни.

Ну і ми недоторканість з нардепів зняли. Тут вже — робота правоохоронців та ОГП”, – зазначила Мар’яна Безугла.

До цього Микола Тищенко виставив на сторінці іронічне фото із Мар’яною на задньому плані, багатозначно підписавши “знову двійка”, на що нардепка також відреагувала.

“Пора Колі відповісти за все”: Миколу Тищенка можуть виключити з фракції та партії “Слуга народу”, фото-1
“Не знаю, що за “двійка”, хіба за те, що ми до сих пір Тищенка не виключили з фракції. Але. Але ми зняли депутатську недоторканність. Пора Колі відповісти за все. Війна не спише, навпаки. P.S. В ОП його да-а-авно уникають”, – підкреслила Мар’яна Безугла.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.