“Крижана злива вже завтра”: синоптики попередили, що в Україну суне погода, яка може викликати нездужання і розладu

Синоптики попереджають про погоду, яка може викликати нездужання і розлади у багатьох українців: зокрема, слід готуватися до різкого похолодання.

Як інформує “Сьогодні”, прогноз погоди в Україні на 10 липня, підготовлений синоптиками, не надто порадує жителів нашої країни.

Практично у всіх регіонах України очікуються дощі з грозами, не торкнеться лише Вінниці, але там буде мінлива хмарність.

Тому не забудьте захопити з собою парасольку та не залишайте машини під деревами. Крім того, увечері температура повітря значно знизиться.

В неділю, 10 липня, також будуть йти невеликі, місцями помірні короткочасні дощі, грози. Вітер північний, північно-західний, 10 липня у східній частині східний, 5-10 м/с.

Температура у західних областях вночі 9-14 градусів, вдень 18-23, у північних та центральних областях вночі 12-17, вдень 21-26 градусів тепла, на решті території вночі 15-20, вдень 25-30, на крайньому сході країни до 34 зі знаком плюс.

10 липня в Україні, окрім більшості західних, північних, Черкаської, Полтавської, Одеської, Миколаївської областей, буде переважати надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

У Києві вночі буде 14-16 градусів тепла, вдень стовпчики термометрів піднімуться до 24. Очікуються дощі з грозами.

У тих людей, які не мають хронічних захворювань, але є метеозалежними, зміна погоди може викликати різні нездужання і розлади.

Часто з’являється підвищена стомлюваність, вона проявляється не тільки у втраті фізичних сил, але і в спаді розумової діяльності.

Творчі люди (письменники, композитори тощо) ніяк не можуть зібратися з думками. Так само й у тих, хто займається фізичною працею.

Згідно зі статистикою, в періоди магнітних бур вулицями частіше їздять швидкі допомоги, кількість викликів зростає, як і кількість гіпертонічних кризів, інфарктів та інсультів. Зростає й кількість смертей через інфаркти та інсульти.

Читайте також  "Саме в ці дві області пре надпотужна гроза, несамовитий дощ вдарить у цьому регіоні"

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.