Чоловік Надії Мейхер мовчить про війну в Україні та продовжує розвивати свій бізнес в РФ

Поки українська співачка та акторка Надія Мейхер говорить про війну в Україні, її чоловік-росіянин Михайло Уржумцев продовжує жити в РФ та розвивати свій бізнес.

До слова, чоловік Мейхер має в країні свій бізнес у fashion-індустрії. Закривати його Михайло не збирається, а навпаки – розвиватиме.

Разом з тим, бізнесмен мовчить про війну, яку в Україні розв’язала Росія. А коли Михайло говорив про розвиток свого бізнесу, то називав “війну” – “ситуацією”.
“Ми 23 лютого багато чого думали, і в компанії зокрема, а потім зрозуміли, що краще навіть не думати про майбутнє. Якщо ситуація розвиватиметься так, як вона розвивається на сьогодні, і нічого не відбуватиметься в той чи інший бік, я думаю, що до осені все буде нормально. Магазини будуть заповнені тим товаром, яким вони мають бути заповнені”, – розповів чоловік Мейхер на YouTube-каналі.

Тим часом Надія Мейхер активно говорить про війну, яку розв’язала в Україні Росія. У своєму Instagram співачка розповідає про те, що відбувається в Україні. На заяви свого чоловіка Мейхер поки не реагує.

Зазначимо, Надія Мейхер 2014 року вийшла заміж за російського бізнесмена Михайла Уржумцева. Співачка народила чоловіку двох доньок. Надія разом з дітьми жила в Києві, а от Михайло жив на дві країни.

Фото ілюстративне, з вільних джерел.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.