Неймовірно, але факт: Благодійному фонду Сергія Притули за добу вдалось назбирати на два Байрактари з трьох запланованих

Про це Сергій Притула написав у своєму телеграм-каналі:

“Добу тому, о 9.00 ми розпочали збір коштів в рамках проекту «Народний Байрактар». Розуміючи на який захмарний бюджет ми замахнулись. Але і усвідомлюючи важливість того, чим можемо посилити Повітряні Сили ЗСУ.

Минула доба… Станом на 9.00 23.06 ви задонатили…
296 000 000 грн!

Доплюсовуємо те, що наш фонд виділив на проект і маємо сумарно 366 000 000 гривень! А це означає, що з бажаних трьох ми вже назбирали на ДВА БАЙРАКТРАРИ!

ДВА ЗА ДОБУ!

Люди, ви робите щось фантастичне і пишете історію! Шановне товариство! Давайте дотиснемо ще той третій літачок!!! Несемось!”

“Це будуть дійсно народні байрактари. Левова частка переказів – це пожертви розміром 2-5-6-10-20-100-200 гривень. Є і великі перекази, але поки що донати розміром від 100 000 грн – це радше приємне доповнення до загальної картини! Будемо дуже вдячні великому бізнесу за публічну підтримку нашого проекту!”, – додав Сергій.

Нагадаємо, що благодійний фонд Сергія Притули поставив собі за мету зібрати кошти для придбання трьох комплексів БПЛА “Байрактар” для допомоги ЗСУ.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.