Лобода відреагувала на інформацію про мільярд доларів, який їй “заплатили” за критику Росії

Російський пропагандистський журналіст Георгій Іващенко заявив, що українські артисти, зокрема Андрій Данилко, Макс Барських та Світлана Лобода отримали від Заходу гроші за критику повномасштабного вторгнення РФ до нашої країни. За його словами, співачці дістався мільярд доларів за засудження кривавої політики Кремля. Лобода відреагувала на його слова.

Заяву журналіст зробив у коментарі BLITZ.center. При цьому він додав, що “невідомо, чи замішана там ще одна співачка Віра Брежнєва”.

“Свєті Лободі заплатили величезні гроші. Їй заплатили близько мільярда доларів, щоб вона обрала свою позицію. Максу Барських, я впевнений, теж заплатили величезні гроші. Це інсайдерська інформація. У мене були такі підозри, і вони підтвердили. Вони отримують дотації із Заходу. Лободі відшкодували збитки за відмову від російської аудиторії. Думаю, що і до Андрія Данилка теж зверталися”, – заявив росіянин.

Лобода коротко відповіла на його слова.

“Хай буде вам відомо. Батьківщина та сім’я не продаються”, – написала артистка в Instagram-stories, проте ця історія вже видалена.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.