Над Прикарпаттям сили ППО збили ракету (ВІДЕО)

14 червня у проміжку часу з 12.20 по 13.20 Повітряні Сили Збройних Сил України збили одразу три крилаті ракети (імовірно “Калібр”) запущені по території України з акваторії Чорного моря.

Про це повідомляє Командування Повітряних Сил ЗСУ: “Одну із ракет вдалось знищити із ПЗРК в районі відповідальності Повітряне командування “Центр”, дві – зенітними ракетними комплексами, у зоні відповідальності Повітряне командування “Захід” Повітряних Сил ЗС України”.

Читачі КУРСу поділилися фото і відео з місця знахідки решток однієї зі збитих ракет, яка впала на території області. Інформацію підтверджують також джерела КУРСу у правоохоронних органах, а Командування Повітряних Сил ЗСУ підтверджує автентичність відео.

Пізніше підтвердила збиття ракети і голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук. “Сьогодні під час повітряної тривоги, яка тривала з 12:41 до 13:54, на території нашої області сили ППО збили російську ракету. На щастя, обійшлося без людських жертв та пошкоджень інфраструктури. Дякуємо ЗСУ!” – повідомила Онищук.

Друга ракета була збита і впала на Львівщині, як повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький. Уламки ракети впали на цегельню у Золочеві. Внаслідок цього травмовано шестеро осіб, серед яких одна дитина.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.