Чоловік, який продавав гуманітарну допомогу в Івано-Франківську, крав її зі складу в драмтеатрі — поліція

Чоловік, якого волонтери впіймали за продажем гуманітарної допомоги на ринку в Івано-Франківську, крав її зі складу в драмтеатрі, підтвердили поліцейські на Facebook-сторінці Нацполіції в області.

Підозрюваний працював охоронцем у гуманітарному хабі Франківського драмтеатру. Там одна з громадських організацій збирала допомогу. Зі складу франківець викрадав медикаменти, а потім намагався продати, йдеться у дописі.

38-річного чоловіка виявили учасники “Спілки волонтерів Прикарпаття” 4 червня. Він продавав на ринку медикаменти, харчі, камуфляжні штани, ліхтарики, термоси, рації із зарядними. Його передали поліцейським.

 

В Івано-Франківську охоронець складу крав та продавав гуманітарну допомогу

Чоловік працював охоронцем на складі у Франківському драмтеатрі, де збирали гуманітарну допомогу. Фото: Facebook/Поліція Івано-Франківської області
Вони вилучили вкрадені речі та продукти. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України. Оскільки чоловік грабував під час воєнного стану, йому загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Зараз слідчі готують франківцю повідомлення про підозру.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.