Тіна Кароль розповіла, за якого чоловіка готова вийти заміж

Українська співачка раніше не виключала, що одного дня в її серце постукається нове кохання.

Зараз Тіна Кароль їздить різними країнами світу з благодійними концертами. Артистка намагається максимально привернути увагу людства до війни в Україні. Зовсім нещодавно вона побувала в Японії та відвідала Хіросіму. А днями співачка вже виступала на сцені у Лондоні, звідки і розсекретила того, хто вкрав її серденько.

Як і для всіх українок зараз, крашем зірки стали всі наші хоробрі захисники, які відважно боронять країну на передовій.

Про “чоловіка мрії” Тіна Кароль заговорила під час свого виступу – до виконання композиції, присвяченої українським воїнам. До речі, відео з промовою зірки поширив у Instagram телеведучий Даніель Салем, який зараз також захищає батьківщину.

,,Ви знаєте, я довго думала про те, який би мені зараз сподобався мужчина. Якщо раніше можна було придивлятися до світського лева, то сьогодні мій герой має бути: з aвтомaтом, небритий, немитий. Ось такий підходить”, – поділилась Кароль.

Після цього артистка заспівала про наших воїнів. Виступ Тіни супроводжував відеоряд, у якому показали захисників, зокрема героїв “Азовсталі” та знаменитостей, які вступили до ЗСУ чи тероборони – Даніеля Салема, Дмитра Дікусара, Андрія Хливнюка.

,,Сьогодні наші захисники – найбажаніші чоловіки для шлюбу. Раніше це був cepцеїд, а сьогодні – краш”, – заявила зірка.

Фото ілюстративне, з вільних джерел.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.