Не допусти винищення людства! Прости нас нерозумних і в гріхах погрузших, яви світу Своє Милосердя!

Ісусе Христе, молим Тя про прощення, помилування і зцілення усіх народів світу. Не допусти винищення людства! Прости нас нерозумних і в гріхах погрузших, яви світу Своє Милосердя! Хай славиться Твоє Пресвяте Ім’я Отця і Сина і Святого Духа!

Неймовірно помічна молитва

З нами Бог!

Боже, Отче наш Небесний, в ім’я Спасителя нашого Господа і Бога нашого Ісуса Христа, молим Тя про прощення, помилування і зцілення усіх народів світу.
Благослови нас і відведи руки тих, хто замишляє зло проти людства!

Ми стоїмо і зміцнюємося тільки вірою в Твою Всемогутність і Силу! Хай ніяка язва не наблизиться до нас і наших жител!
Господи Ісусе Христе, зціли нас і відведи всякого супостата!

Доторкнись до розуму і сердець правителів всіх країн і народів, щоби виконували тільки Твою Святую Волю для блага народів! Господи, Ісусе Христе! Все, що диявол запланував проти народів землі, віджени від нас в Ім’я Твоє Святе!

Отче наш Небесний, ми взиваєм до Тебе, ізбави нас від чуми дuявольської, від всіх пакостей бiсiвських, не допусти винищення людства! Прости нас нерозумних і в гріхах погрузших, яви світу Своє Милосердя! Хай славиться Твоє Пресвяте Ім’я Отця і Сина і Святого Духа!

Ми смиренно просим, хай буде Воля Твоя на нас!

Ми молим Тя, Чесний Отче, про Благодатне благословення тих, хто молиться до Тебе і призиває Ім’я Твоє Святе! Смиренно просимо Тебе про батьківський захист для всього людства на Землі! Почуй, прости і спаси нас, Отче Небесний! Тройце Свята, Слава Тобі, Отцю і Сину і Святому Духу! Нині і повсякчас і на віки віків! Амінь! Амінь! Амінь! Слава! Слава! Слава Богу!
Фото спеціально для ibilingua

Читайте також  “Ні ти, ні дитина твоя мені сто років не потрібні”-Після таких слів Юля не могла повірити, що жила із цим мoнстрoм

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.