У мережі з’явився кліп до пісні “Stefania”

KALUSH ORCHESTRA опублікували кліп до переможної пісні, знятий у Київській області.

У кліпі можна побачити кадри з Бородянки, Ірпеня, Гостомеля та Бучі.

“Війна повністю змінила сенс цієї пісні – це виразилося у кліпі”, – написав фронтмен гурту на своїй сторінці у Instagram.

 

Нагадаємо,Чарівна брюнетка!: хто ця дівчина, що підкорила серце соліста Kalush Orchestra

Після феєричної перемоги Kalush Orchestra на Євробаченні-2022, українки стали цікавитися особистим життям фронтмена групи Олега Псюка. Але, на жаль, його серце вже зайняте чорнявою красунею.

Соліст української реп-групи Kalush Orchestra Олег Псюк зустрічається зі своєю дівчиною Олександрою Білобров, з якою познайомився 1 березня 2021 року.

“З появою тебе в моєму житті все стало інакше… спокійніше, впевненіше і з думкою “ну нарешті, я тебе знайшла”. Пишаюся твоїми досягненнями, творчістю, талантом і вмінням переконувати (ти знаєш, про що я). Та й взагалі твоїми поглядами на життя, прагненням до кращого, супер зарядженими мріями і цілями”, – пише дівчина в своєму Instagram.

До речі, як Олександра і обіцяла, вона поїхала разом з ним на міжнародний конкурс Євробачення в Турин, оскільки хоче завжди бути поруч і піклується про нього.

Ось тільки фронтмен групи Олег Псюк відразу ж після перемоги повернувся додому в Україну, щоб відправитися на фронт захищати свою Батьківщину від російських окупaнтів. В Італії артисту довелося розлучатися зі своєю коханою. Зворушливі фото з їх прощання підкорили Мережу.

Видно, що 28-річний Олег дуже любить свою кохану. На фото Псюк з KALUSH ніжно обіймає і цілує свою дівчину Сашу. І, судячи з усього, ці почуття дуже взаємні.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Bilobrov Oleksandra (@bilobrov_oleksandra)

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Bilobrov Oleksandra (@bilobrov_oleksandra)

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.