“Її цікавлять лише гроші”: Прихильниця російського президента Надія Бабкіна наїхала на Аллу Пугачову (відео)

“Її цікавлять лише гроші”: Прихильниця російського президента Надія Бабкіна наїхала на Аллу Пугачову.

Надія Бабкіна вважала за потрібне висловитись на адресу Алли Пугачової, яка покинула Росію і виступила проти війни в Україні.

Після свого від’їзду до Ізраїлю Алла Пугачова та Максим Галкін зіткнулися з хвилею хейту від прихильників Путіна та його диктaторської пропаганди.
Приєдналася до гавкоту озлоблених собак співачка Надія Бабкіна. Вона вирішила вставити свої п’ять копійок критики на адресу колеги за те, що вона залишила РФ. В одному з інтерв’ю Бабкіна заявила, що Пугачова плюнула в країну з-за кордону.

“Я не знаю, як можна, отримавши від країни, в якій ти народився, виховувався, заробляв шалені гроші, потім узяти та плюнути з-за кордону. Так не має бути. Тоді починаєш розмірковувати, як це формувалося. Що попереду, одні гроші, чи що?… Це ж так дрібно”, – висловилася у бік Пугачової “дамочка”.

Хоча кому, як не Бабкіній, розмірковувати про те, які гроші можна заробити за підтримку чийогось політичного режиму. Народниця запрацювала собі на життя не тільки піснями та танцями на сцені з “Валянками”, а й у стінах Думи, де ухвалюються закони – нищити людей і цілі міста…

Фото – скріншот з відео

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.