“Щодня б по вуху та пальцю відрізала”: дружина окупанта мріє вбивати українських дітей (перехоплення)

“Мирні” росіяни вражають своєю агресивністю.

Дружина російського загарбника, який воює на харківському напрямку, заявила про бажання спостерігати за болісною смертю звичайних мирних українців та їхніх дітей. Живучи в одному з прикордонних з Україною міст жінка обурена, що насильно депортована з окупованих територій України малеча відмовилася створювати малюнки до 9 травня.

Про бесіду російського солдата з агресивною дружиною стало відомо з нового перехоплення,  опублікованого  СБУ.

За словами жінки, вона просто сказилася, почувши, що діти не вважають День перемоги “своїм святом”. Ще більше її обурив факт відмови від участі у заходах до цієї меморіальної дати. Навіть такої дрібниці для росіянки вистачило, щоби вся справжня нацистська сутність швидко вилізла назовні.

Без зазріння совісті вона зізнається, що якби працювала з депортованими дітьми, то б колола їм наркотики і бажала б “здохнути в муках”.

“Я б їм пі*ьки різала, зірки на спинах вирізала і взагалі по вуху б щодня відрізала, по пальцю, щоб їм боляче так було”, — тараторить вона в трубку, а на зауваження чоловіка про її виняткову “доброту”, додає: — Ненавиджу цих українців”.

Ще один із варіантів розправи, який прозвучав від неї — це розстріл дітей.

Втім, чимало хто не має жалості навіть до власних родичів, відправлених на війну. Як вже писав “Телеграф”, одна з дружин військовослужбовців рф говорила з ним самим про можливість його поранення — для отримання грошової винагороди.

Тим часом багатьох інших окупантів їхні близькі вже не дочекалися. І незважаючи на заяви влади про “безвісти зниклих”, більшість таких зниклих перебувають на полігоні поблизу Донецька. За словами російських солдатів, місце складування трупів загиблих бойових товаришів виглядає виключно як звалище.

Читайте також  11-річна українка народила дитину в Польщі

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.