“Важко таке писати, та маємо те, що маємо”: Киянка Наташа Корольова виступить на кремлівській сцені з нагоди святкування 9 травня

“Важко таке писати, та маємо те, що маємо”: Киянка Наташа Корольова виступить на кремлівській сцені з нагоди святкування 9 травня, в той час, як в рідній країні знищують людей та міста (фото).

Киянка Наташа Корольова, яка за майже три місяці жодного слова не сказала про війну в Україні, виступила в Росії на концерті на честь “перемоги”. Захід організував фонд відомого шанувальника “руського миру” Лева Лещенка.

Знімки з концерту опублікувала в Instagram російська співачка Марина Міхєєва, а сама ж Корольова фотографії з виступу показувати не поспішає.

Поки в рідній країні сльози та розпач, Корольова розважала публіку піснями та посмішками. А також радісно позувала із путiнськими артистами, які відкрито підтримують вторгнення російських військ в Україну.

Серед них – шанувальник Путiна гуморист Володимир Винокур, член путінської партії “Єдина Росія” Олександр Буйнов, а також чоловік Наташі Корольової, стриптизер Тарзан, який підтримує російську агресію і не приховує цього.

Артисти виступили на вуличній сцені, яка була прикрашена оранжево-чорними кульками та банером із радянською символікою, а на гpудях у них “красувалася” георгіївська стрічка.

Поки Наташа Корольова обрала позицію мовчати, рідні співачки підтримують Україну. Старша сестра артистки Ірина Осауленко, популярна у 90-х співачка Руся, вперше за довгий час випустила пісню, яку присвятила українським дітям. А також відкрито розповідає у соцмережах всю правду про російське вторгнення.

Мама Корольової Людмила Поривай підтримала рідну країну та публічно відхрестилася від зятя, який регулярно викладає у соцмережах марення Кремля. У 76-річної жінки, мабуть, урвався терпець і вона відписалася від Тарзана в Instagram.

Бог високо, і все бачить!

Слава Україні!

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.