Зеленський заявив, що Україна перебуває на новому етапі війни з росією

Про це він сказав виступаючи на сесії Wall Street Journal CEO Council Summit.

5 цитат з виступу президента України Володимира Зеленського:

“Ми зараз бачимо, що ми не відступаємо. Сьогодні це вже новий етап. Десь ми стоїмо, якісь території заблоковані, там ми чекаємо на відповідну техніку з нашого боку, щоб ми могли тиснути і просуватися вперед, а на деяких територіях ми просуваємося вперед. Тому жодного кроку назад”, – зазначив президент.
“Сьогодні бажано зробити перший етап, було, і ми його зробили – зупинити росію, її просування вперед. Ми це зробили. Другий етап – максимально зробити так, щоб росія відійшла з нашої території. Зараз ми перебуваємо у другому етапі”, – резюмував Зеленський.

“Там, де можна знайти ті чи інші компроміси, людські, завдяки діалогу на словах, а не зброєю. Там Україна це робитиме, але показуючи свою позицію, як рівноправний партнер у будь-якому діалозі”, – сказав Володимир Зеленський.

“Ми розуміємо, що відновити територіальну цілісність повністю на тимчасовому окупованому півострові Крим буде складно і все ж таки, я вважаю, що ми зможемо потім, показавши свою міцність, а ми її демонструємо, потім перейти на дипломатичний шлях, бо будь-яка війна закінчується дипломатією”, – відзначив президент.

“Тому, я вважаю, що нам треба витримати, вичавити завдяки тій чи іншій зброї, підтримці санкційній, витіснити росію максимально з нашої території. У будь-якому разі все одно закінчиться тим чи іншим форматом переговорів. Скільки це йтиме, я не можу сказати, тут у мене гарантій немає”, – підсумував президент Зеленський.

Фото: скрін.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.