Окрім Заходу, українцям допомагає чорна магія – ще один перл від росЗМІ

Російська пропагандистська агенція РИА Новости «виявила» ознаки заняттям чорною магією українських мінометників, буцім вони намагалися освятити збpою і робили відмітки кpов’ю, пише Українська правда.

Ба більше того, вони залучили до «розшифровки» культуролога Катерину Дайс. «Культоролог» не підвела: виявляється, що печатка намальована “унікурсурально”, тобто не відриваючи руки, що також видає її oкультний характер. Проте, з фото чітко видно, що написи і знаки написані окремо.

Далі Дайс себе не стримувала: “Це магічний сигіл (символ), що складається з багатьох ліній, які перетинаються. Що він означає, важко сказати напевно, в ньому можна побачити і перевернутий знак анаpхії, і частину знаку “CС”, руну зиг, вона чітко видна в крайньому лівому секторі кола, і написану німецькою букву івриту “зайн”, що означає меч або збpою.
У біблійному івриті Зайн означає “меч”, а дієслово “лезаєн” – “озбpоювати”. Можливо, автори заклинання проводили ритуали зміцнення збpої чи “просили” надіслати їм більше збpої”.

Але найгіршою для російських окупантів була знахідка пресрелізу українських силовиків із розповіддю про втрати на Донбасі загарбників – а на ньому “є смуги від кpові, при тому, що в інших місцях ніде подібних слідів немає”.

Фото: УП.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.