Героєм мемів із Анджеліною Джолі у Львові став 14-річний Юлік. Журналісти розшукали хлопчика і дізналися “цікавинки”

Героєм мемів із Анджеліною Джолі у Львові став 14-річний Юлік. Журналісти розшукали хлопчика і дізналися “цікавинки” з того дня, який перевернув життя з ніг на голову.

Підліток не впізнав голлівудську зірку

Поява Анджеліни Джолі у кав’ярні Львова обросла сотнями мемів завдяки підлітку, який дивився у телефон та не звертав уваги на голлівудську зірку. Юний герой соцмереж – 14-річний Юлік, який просто слухав музику та дивився Instagram.
В інтерв’ю “Сніданок з 1+1” хлопчик розповів, що сидів у телефоні, поки Джолі роздавала автографи за сусіднім столиком.

“Я сів за столик і краєм вуха чую, що десь англійською розмовляють. Подумав, якась американська знаменитість. Я бачив її, але не зрозумів, хто це. Не впізнав, – розповів підліток. – Насправді вона дуже красива. А у фільмах так іноді загримують, що рідна мати не впізнає”.

Після зустрічі з зіркою хлопчик поїхав додому. Дорога зайняла лише півгодини, але цього часу вистачило, щоб стати знаменитим.

“Я вже приїхав додому, мені мама показує відео, яке їй сусідка скинула. Сказала, що я популярний, – каже він. – Знаєте, це як сон наяву. Начебто все реально, але відчуття, що ти зараз прокинешся, і всього цього не буде”.

На меми Юліан не ображається: “Просто люди діляться позитивом. Людям весело, нема на що злитися”.

Хлопець вдячний Анджеліні Джолі та всім, хто допомагає Україні під час війни.
“Дуже добре, що люди нас не кидають у такий важкий момент, допомагають нам. Думаю, всім, хто нам допомагає, треба дуже подякувати, – сказав він. – Потрібно вірити в те, що ми переможемо, у майбутнє, що все буде добре”.

Читайте також  Металевий шпиль прорвав артерію: у Львові сталась трагедія. Не розрахував

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.