Анджеліна Джолі також була змушена ховатися в бомбосховищі у Львові, коли прозвучали сирени: як відреагувала на це зірка (відео)

Анджеліна Джолі також була змушена ховатися в бомбосховищі у Львові, коли прозвучали сирени: як відреагувала на це зірка.

Голівудська акторка та послиня доброї волі ООН у справах біженців Анджеліна Джолі під час повітряної тривоги у Львові разом з волонтерами та іншими людьми побігла в укриття.

Анджеліна Джолі перейшла в укриття у супроводі волонтерів, які вказували дорогу. Відео поширили Ukraine Media.
На запитання: “Чи вам страшно?” Джолі відповіла: “Ні, ні, я в порядку”.

Що відомо про візит Джолі до Львова

Анджеліна Джолі відвідала Львів, де зараз перебуває чимало переселенців з “гарячих точок”. Вона провідала дітей, які постраждали від ракетного удару російських військових по вокзалу Краматорська.

Акторка знайшла час для того, щоб поспілкуватись із місцевими волонтерами і подякувала їм за працю. Вони надають медико-психологічну допомогу на Головному залізничному вокзалі Львова

Джолі розмовляла з людьми, яким вдалось виїхати із зон активних бойових дій, слухала історії евакуйованих, які розповідали, що через російську агресію втратили абсолютно все.

Радник очільника Офісу Президента Сергій Лещенко зазначив, що особисто був причетним до організації приїзду знаменитості в Україну, однак жодних деталей візиту не повідомив.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.