Kalush Orchestra сфотографувались на тлі захищених від війни пам’яток Львова

Гурт Kalush Orchestra зробив для Євробачення 2022 фото на тлі захищених від війни пам’яток Львова.

Музиканти зробили знімок у відповідь на запит організатора цьогорічного пісенного конкурсу — італійського громадського мовника, які попросили учасників зробити фото в найкрасивіших місцях рідного краю, інформують “Вікна” з посиланням на сайт “НВ”.

Kalush Orchestra позують на тлі скульптур Латинського катедрального собору, загорнутих у тканину та обкладених мішками з піском. Таким чином в Україні намагаються зберегти пам’ятки скульптури й архітектури від атак росії з повітря.

«Цим фото ми хотіли показати, що, хоч зараз вона прихована, — наша країна красива, мультикультурна та різноманітна. Те, як наші люди відстоюють свою свободу, вражає сьогодні весь світ. В той самий час кожне місто дбає про свої пам’ятки, з великою турботою — у цьому ми теж бачимо красу», — розповів соліст гурту Олег Псюк.

66-й пісенний конкурс Євробачення 2022 відбудеться в італійському місті Турині на арені Pala Olimpico. Півфінали пройдуть 10 та 12 травня, а гранд-фінал — 14 травня.

У конкурсі своїх учасників представить 40 країн, до конкурсу повернулися Вірменія, яка не брала участі в ньому в 2021 році, і Чорногорія, яка пропустила два конкурси. У той же час Білорусь, дискваліфікована минулого року, а також Росія, яку не допустили до конкурсу за вторгнення в Україну, не зможуть брати участь у Євробаченні 2022 року.

Згідно з жеребкуванням, представник України, гурт Kalush Orchestra виступить у першій половині першого півфіналу, який відбудеться 10 травня. Вони представлять конкурсну пісню Stefania.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.